Festivalkonferansen 2019

Velkommen til festivalkonferanse og årsmøte på Stiklestad 18. - 19. mars!

Festivalnettverk Trøndelag inviterer til konferanse med hovedtema "Festivalens samfunnskraft". Som festivaler bidrar vi sterkt til å forme det samfunnet vi er en del av. Kulturmeldingen fra 2018 beskriver kunst og kultur som ulike former for ytringer som manifesterer vår ytringsfrihet. Vi ivaretar dermed en viktig samfunnsverdi. Festivalene bidrar også sterkt til at regionen tiltrekker seg turister på

Påmeldingsskjema finner du her!

Program kommer snart. Konferansen er åpen for alle. Priser: Konferansepakke med overnatting kr 3160,- Konferansepakke uten overnatting kr 2.260,- For våre medlemmer: Kostnadsfritt for en deltager (uten overnatting).

© 2017-2020 Festivalnettverk Trøndelag. Alle rettigheter reservert. Bilder kan kun brukes etter samtykke. Visuell identitet og digital design: Leaf Designlab. Utviklet med Wix Editor (login). 

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.